KURSER, WORKSHOPS, BLENDED LEARNING, PROCESORIENTEREDE FORLØB MED AFPRØVNING I EGEN PRAKSIS?

CFU tilbyder skræddersyede forløb, der passer netop til din skoles behov. Fra kurser og workshops til længerevarende udviklingsforløb.

Processer med udvikling i praksis

Vi har gode erfaringer med forløb, der strækker sig over tid og hvor lærerne udvikler og afprøver i egen praksis. Vi tilbyder sparring undervejs og opfølgende workshops både for undervisere og ledelse med henblik på forankring af udviklingen og ejerskab i et langsigtet perspektiv.

Blended Learning - fleksibilitet og personlige forløb

CFU har løftet store opgaver gennem blended learning kursuskoncepter. Blended learning er en fleksibel kursusform, hvor en del af forløbet foregår online. Herved øges mulighederne for, at udvikling i lærernes praksis ligger naturligt som en del af lærernes arbejde og at vejledning og sparring bliver helt konkret og personlig. Webinarer kan indgå som understøttende formidling og sparring.

Udvikling for hele skolen - også ledelsen!

Ledelsens involvering i forandringsprocesser er afgørende for varig udvikling af praksis. Hvordan leder man forandringsprocesser og hvordan indgår ledelsen effektivt som afgørende udviklingspartner i forløbet?

Kontakt os for at høre mere